Funcionament

Objectius

Els objectius del Campus CBLG passen per proporcionar a les famílies del Club i d’altres participants una activitat d’estiu on les famílies puguin trobar un espai on els seus fills i filles puguin gaudir del bàsquet com fan al llarg de tota la temporada, durant el mes de juny i juliol.

Aquesta oferta i manera de treballar fa que d’entre els participants també tinguem molta presència de nens i nenes que no formen part del Club durant la temporada però que valoren l’activitat, l’ambient i la manera de treballar del CBLG.

També és important pel CBLG que s’entengui el Campus d’estiu com una activitat  on els participants van a passar-ho bé, però també com una activitat en la que els nens i nenes aprendran bàsquet i es relacionaran i gaudiran de conèixer altres participants.

Volem ser garantia de professionalitat per a les famílies que ens fan confiança donant un servei interessant i divertit als participants.  El més important és que els nens i nenes s’ho passin bé participant d’una activitat esportiva central com és el bàsquet, amb activitats extres i en un entorn segur i portat des del rigor i la professionalitat.

Programa d’activitats

El Campus d’estiu CBLG és un campus social, destinat principalment als jugadors i jugadores del CBLG, i nens i nenes que són de la Garriga o dels voltants i volen gaudir d’un mes d’activitats lúdico-esportives amb el bàsquet com a centre de les activitats. El Campus té un horari matinal de 9:00 a 13:00 amb un horari d’acollida de 8:30 a 9:00 i un de recollida de 13:00 a 13:15. Addicionalment, oferim servei de menjador fins a les 15:00.

Els participants fan cada dia una sessió d’entrenaments que va de 9:00 a 10:30. En aquesta franja horària és quan els participants fan entrenaments més bàsquet a pista, treballant els diferents fonaments del joc. Per ser un Campus d’estiu es fa tot des del joc i la diversió per tal de que l’aprenentatge arribi gairebé sense adonar-se’n.

De 10:30 a 11:00 es fa una aturada per esmorzar.

De les 11:00 a la 13:00, es programen diferents activitats que varien segons els dies , els grups i les edats dels participants. Aquestes activitats són:

  • piscina, un cop per setmana
  • activitats bàsquet com competicions, lligues, concursos, etc.

Activitats especials

Tot i que el bàsquet serà l’eix central de les nostres activitats farem una activitat setmanal ben diferent per tal que els nostres participants gaudeixen de noves experiències formatives. Les activitats previstes són aquestes:

DiaNom activitatObservacions
PendentEl Turó dels cavallsenllaç grups
PendentActiva’t – bàsquet amb cadira de rodes
PendentActivitat sorpresa
PendentBicicletadaenllaç grups
PendentCinema Alhambra

Serveis addicionals

Servei d’acollida matinal de 08:30 a 09:00 i de recollida de 13:00 a 13:15 (gratuït)

Normativa funcionament

Pendent de crear