Tret de sortida dels actes commemoratius del cinquantè aniversari del CB la Garriga

13 de abril de 2023

50 anys del CBLG: som una família, som una història (1973-2023).

El nostre Club es presenta el 13 d’octubre de 1973 a la pista núm 1. Ho fa amb un sol equip masculí, amb el nom d’Olimpic la Garriga i el suport comercial de la desapareguda Mobles Vila. La samarreta era vermella, el pantaló blanc i la lliga en què ens vam iniciar era la OSDE, més coneguda per “Educación y Descanso”. Aquest és el testimoni d’un dels dotze jugadors d’aquell equip, l’origen i gènesi del nostre club.

Estem a punt de commemorar els nostres 50 anys, i ens encantaria fer-ho amb totes les persones que, d’una manera o altra, han sigut part de la nostra història. Sigui com a jugador/a, entrenador/a, membre de la junta, col·laborador o simplement com a aficionat, tothom que ha format part del nostre club serà benvingut a aquesta celebració i, per això, volem fer un homenatge especial a totes les persones que han fet possible que el club sigui, a dia d’avui, una entitat molt arrelada, activa i sòlida en el teixit esportiu del nostre poble. Esperem que aquesta celebració sigui un espai de retrobament, un moment per compartir les emocions i les vivències que han marcat la vostra experiència en el club.

Actes previstos

En aquest sentit, estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres els detalls dels actes que estem preparant per commemorar els nostres 50 anys d’història. Seran tres esdeveniments especials que estem segurs que us emocionaran tant com a nosaltres:

Acte central

El cap de setmana del 14 i 15 d’octubre tindrà lloc l’acte central de la celebració. Serà una jornada plena d’activitats que ja concretarem i també es farà un emotiu homenatge a totes aquelles persones que han format part del club al llarg de la seva història

Exposició

En segon lloc, volem organitzar una exposició on podreu on podreu veure fotografies, equipacions, trofeus i altres objectes que formen part de la nostra història. Serà una oportunitat per rememorar els moments més destacats del club i per descobrir curiositats que potser no coneixíeu.

Documental

I, finalment, estem treballant en un documental que recollirà les vivències i les històries de tots aquells que han format part del club al llarg d’aquests 50 anys. Serà un documental emotiu i inspirador, que esperem que us emocioni i us faci sentir part d’aquesta gran família.

Crida a la ciutadania per recuperar material d’arxiu

Per aquest motiu volem fer una crida a la ciutadania, necessitem la vostra ajuda per recuperar material d’arxiu que ens ajudi a reconstruir la nostra història.

Estem buscant fotografies, vídeos, equipacions, trofeus i altres objectes que hagin format part de la vida del club. Si teniu material que vulgueu compartir amb nosaltres, us demanem que ens envieu les vostres aportacions per correu electrònic o bé ens podeu trucar per quedar en persona.

La vostra col·laboració és fonamental perquè puguem reconstruir la nostra història amb el màxim de detalls i així poder fer una exposició i un documental que reflecteixin el que ha sigut i és el club de bàsquet la Garriga. A més, serà una oportunitat per a tots nosaltres de recordar moments especials i compartir-los amb les noves generacions.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Us agraïm la vostra col·laboració i esperem rebre moltes aportacions per a aquesta celebració tan especial.

Moltes gràcies per formar part de la família del club de bàsquet La Garriga.

Més informació i contacte

correu electrònic: cblg50anys@gmail.com
Persona i telèfon de contacte: Raimon Nualart Mercadé (690378631)