50 anys

El nostre Club es presenta el 14 d’octubre de 1973 a la pista núm. 1. Ho fa amb un sol equip masculí, amb el nom d’Olímpic la Garriga i el suport comercial de la desapareguda Mobles Vila. La samarreta era vermella, el pantaló blanc i la lliga en què ens vam iniciar era l’OSDE, més coneguda per “Educación y Descanso”. Aquest és el testimoni d’un dels dotze jugadors d’aquell equip, l’origen i gènesi del nostre club.

L’equip dels 12, com se’ls coneix, va escriure les primeres pàgines de la nostra història, una història que avui celebrem amb gran alegria i reconeixement. Per commemorar aquests 50 anys de dedicació, sacrifici i èxits, el nostre club s’ha unit per preparar tres grans actes que no només recordaran el passat, sinó que també assenyalaran amb emoció el futur que encara tenim per construir. Els membres actuals, antics jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, i tots els qui han format part d’aquesta família, esteu convidats a participar en aquests esdeveniments únics i especials:

  • El diumenge 22 d’octubre, aprofitant la presentació dels equips de la temporada 2023-2024, vam donar el tret de sortida dels actes per commemorar el 50è aniversari del club amb una jornada molt emotiva ja que vam retre homenatge als dos primers equips del club: l’equip sènior masculí de la temporada 1973-1974 i l’equip femení de la temporada 1983-1984.
  • En segon lloc, hem organitzat una exposició on es van poder veure fotografies, vídeos, documents d’arxiu, equipacions i altres objectes que formen part de la nostra història. Ha estat una oportunitat per rememorar els moments més destacats del club i per descobrir curiositats que potser no coneixíeu.
  • Finalment, estem treballant en un documental que recollirà les vivències i les històries de tots aquells que han format part del club al llarg d’aquests 50 anys. Serà un documental emotiu i inspirador, que esperem que us emocioni i us faci sentir part d’aquesta gran família.