Caprabo Sport

Com sabeu el CB La Garriga té subscrit  un acord d’esponsorització amb la companyia CAPRABO que ha estat renovat un any més!!!

En concret, el projecte CapraboSport és una iniciativa que ofereix Caprabo als seus clients i que té com a objectiu fomentar la vida saludable i la pràctica d’esport a través d’ajudes econòmiques a equips i clubs amateurs.

Amb aquest projecte, Caprabo es compromet a donar al CLUB de forma periòdica, com a forma d’esponsorització del mateix, un percentatge variables en funció de les compres realitzades, amb la targeta El Meu Club Caprabo als seus establiments o a través de capraboacasa.com, per part dels socis del CLUB o familiars dels mateixos, i que s’adhereixin voluntàriament a aquesta promoció.

Qui pot participar?

Tots els socis del CLUB que disposin de la targeta El Meu Club Caprabo. Si encara no la teniu, la podeu sol·licitar a la botiga més propera de Caprabo o demanar-la al Club.

A més a més, s’accepten fins a 2 familiars (fins a tercer grau de parentiu) per cada soci que s’adhereixi a l’iniciativa.

Com adherir-se a la iniciativa?

Només heu d’emplenar la següent butlleta: enllaç (o demanar-la als delegats dels vostres equips)  i retornar-la al club el més aviat possible.

Un cop adherits, recordeu presentar la vostra targeta El meu club Caprabo quan realitzeu la vostra comprar per poder sumar!!!!

Us encoratgem a adherir-vos a la iniciativa.