Beques i ajuts

Amb el suport de

Objecte

El Club Bàsquet la Garriga ha estat beneficiari d’una línia de beques i ajuts impulsada per la Fundació Estabanell per un import de 1000 € que es destinaran, tal i com estableixen les bases de la subvenció, per becar a jugadors/es del club o altres joves del municipi amb recursos econòmics limitats per la temporada 2023-2024.

Per vehicular aquestes ajudes el Club comptarà amb l’ajuda i assessorament de l’Oficina d’Acció Social de l’Ajuntament de la Garriga que serà l’encarregada de fer les valoracions pertinents per tal d’assignar aquestes beques a les persones que més ho necessitin.

En concret, aquesta línia de beques i ajuts es destinaran a cobrir les despeses vinculades al campus de bàsquet d’estiu que ofereix el club durant el mes de juliol i/o de l’activitat corrent del club.

Des del club volem agraïr a la Fundació Estabanell el seu compromís amb la formació i la projecció de tots aquells valors que contribueixen a fer de la nostra societat una societat millor.  Projectes socioeducatius i de foment de l’esport són vertebradors d’una societat oberta, transversal i d’oportunitats per a tothom.

I esperem que aquesta línia de subvencions es mantingui en el futur i puguem seguir ajudant a les famílies que més ho necessiten.

Qui pot participar?

Tots els jugadors i jugadores del club i qualsevol infant de la Garriga, prèvia valoració per part de l’Oficina d’Acció Social de l’Ajuntament de la Garriga.

Com sol·licitar la beca?

Aquelles persones interessades s’hauran de dirigir a l’Oficina d’Acció Social de l’Ajuntament de la Garriga.