Inscripció i renovació jugadors

Procediment inscripció al club i renovació

En aquest apartat trobareu un resum dels passos a seguir per:

 • Renovar la inscripció per la nova temporada
 • Donar-se d’alta com a nou jugador/a al club
 • Signatura de la fitxa federativa (FCBQ)

Renovació inscripció (Jugador/a del club)

Per poder entrenar, jugar partits i tenir cobertura mèdica en cas d’accident esportiu és imprescindible que el jugador/a realitzi els següents tràmits:

 • Revisió i, si és necessari actualització de les dades de contacte, correu electrònic, dades sobre la domiciliació bancària, equip on jugarà, número d’equipació, etc. i dels documents acreditatius (DNI o targeta sanitària). Rebreu un correu amb un link per accedir a la fitxa de soci del jugador/a i actualitzar qualsevol dada/document que considereu o bé ho podeu fer directament mitjançant l’APP de socis.
 • Actualització de la foto del jugador/a (només de la cara) ja que la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ens obliga a renovar-la. Ho heu de fer a la mateixa fitxa de soci.
 • A partir del 28 d’agost signatura de la llicència federativa que permet jugar els partits oficials de la FCBQ i disposar d’assegurança mèdica en cas d’accident esportiu mitjançant l’aplicació mòbil Bàsquet Català. Rebreu un correu recordatori amb tots els passos a seguir

Si no rebeu el correu per actualitzar les vostres dades podeu accedir al formulari de renovació indicant el DNI/TSI o passaport i data de naixement del jugador/a. A continuació rebreu un correu electrònic per verificar la vostra identitat i continuar amb la renovació.

Alta nova al club (Jugador/a nou)

Els passos a seguir són els següents:

 • Donar-se d’alta a l’aplicació de socis del club: http://cblagarriga.playoffinformatica.com/Preinscripcio.php i adjuntar els següents documents (en format imatge o PDF i que no pesin més de 5 MB):
  • DNI/NIE o passaport del jugador/a
  • Targeta sanitària individual del jugador/a
  • Fotografia del jugador/a
  • Carta de baixa del club origen (només en els casos de jugadors/es que la temporada anterior jugaven en un altre club)
 • A partir del 28 d’agost signatura de la llicència federativa que permet jugar els partits oficials de la FCBQ i disposar d’assegurança mèdica en cas d’accident esportiu mitjançant l’aplicació mòbil Bàsquet Català. Rebreu un correu recordatori amb tots els passos a seguir.

Signatura fitxa federativa (FCBQ)

Els passos a seguir són els següents:

 • Descarregar o actualitzar (aquells que ja la tingueu és imprescindible fer-ho) l’aplicació de la FCBQ: Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.basquetcatala.appbasket&hl=ca o Apple: https://apps.apple.com/es/app/fcbq/id923504242
 • Registrar-vos a l’APP si no teniu compte creat o bé accediu amb el vostre usuari i contrasenya personal si ja en teniu un de creat anteriorment.
 • Un cop dins anar a les meves llicències i vincular la vostra llicència (rebreu un correu amb l’identificador i claus d’accés. Aquest identificador i clau d’accés només l’han de fer servir els jugadors/es que no haguessin vinculat la seva llicència anteriorment)
 • Revisar i actualitzar dades i finalitzar el tràmit.
 • I per acabar procedir a la signatura digital de la llicència. Rebreu al vostre correu una còpia de la fitxa signada.

Per a més informació consulteu el manual que la FCBQ ha preparat (no feu cas de la pàgina 8 ja que el pagament de la llicència la farà el club): enllaç

Forma i terminis per realitzar els tràmits

El canal preferent per enviar la documentació requerida és el formulari web per renovar la inscripció o tramitació de l’alta o mitjançant l’APP de socis des del vostre mòbil.

Si algú no pot trametre la documentació per aquests canals podeu utilitzar el correu electrònic del club (club.basquet.la.garriga@gmail.com)

Els jugadors/es del club han de signar la fitxa mitjançant l’app abans de l’inici dels entrenaments per tal de disposar de cobertura mèdica des de l’inici o sinó, sota la vostra responsabilitat, abans de l’inici de la competició

Els jugadors/es nous al club han de fer l’alta com a socis abans del 01 de setembre per tal que des del club puguem inscriure’ls a la Federació i així poder signar la fitxa abans de l’inici dels entrenaments.