Assegurança mèdica i revisions mèdiques

Què haig de fer en cas d’accident esportiu?

  1. Demanar a l’entrenador de l’equip una foto de la llicència
  2. Trucar a la companyia d’Assegurança per comunicar l’accident (900 404 444). El número de pòlissa està a la llicència
  3. Enviar un correu al club (club.basquet.la.garriga@gmail.com) o un whatsapp al 690378631 informant de la lesió per tal que el club pugui preparar el comunicat d’accident
  4. Anar a un dels centres concertats
  5. En cas de ser necessari el servei d’Ambulància caldrà sol·licitar-lo a la Companyia (900 404 444).

Altres consideracions

  1. Mentre el federat estigui de BAIXA MÈDICA no pot realitzar cap activitat esportiva. El fet de realitzar activitat esportiva estant de Baixa Mèdica pot ser motiu de tancament de l’expedient per part de la companyia i per tant de NO COBERTURA DEL SINISTRE I POSSIBLES ACCIDENTS POSTERIORS dins del període de Baixa Mèdica.
  2. El material ortopèdic curatiu (No preventiu) prescrit pel servei mèdic concertat serà reemborsat per la Companyia al 100% sempre que PRÈVIAMENT s’hagi sol·licitat en conformitat amb la Companyia. El material només es podrà adquirir mitjançant proveïdors concertats amb la Companyia que aquesta comunicarà juntament amb l’autorització.

Assegurançes segons el perfil

Jugadors/es (Sènior, Sots-25, Sots-21, Juniors i Lleure de Clubs) i Entrenadors/es, Delegats/des d’equip, Directors/es Tècnics/ques de Totes les Categories.
Jugadors/es (Cadets, Infantils, Preinfantils, Minis, Preminis, Escobol i Escoles de Bàsquet amb dret a Competició).

Per a més informació consulteu la web de la FCBQ: enllaç

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha comunicat que la propera temporada 2023-2024, igual que la darrera temporada, NO caldrà la presentació del certificat mèdic per tramitar la fitxa federativa.

Per tant, la decisió és vostra i en cas de voler passar la revisió mèdica haureu de fer-nos arribar el certificat mèdic que haurà d’estar degudament omplert, signat i segellat pel Metge col·legiat que realitzi la revisió mèdica:

  • CME VÀLID PER ELS NASCUTS L’ANY 2008 I POSTERIORS: enllaç
  • CME VÀLID PER ELS NASCUTS L’ANY 2007 I ANTERIORS: enllaç