Model de club

La nostra missió

El Club Bàsquet La Garriga és una entitat esportiva sense ànim de lucre, que té com objectiu la promoció i difusió de l’esport del bàsquet i els seus valors entre el jovent de La Garriga. Volem ser un club obert i formatiu on l’esport reforci l’educació dels nostres fills i filles i aquests gaudeixin i es diverteixin amb la seva pràctica.

Volem ajudar en el desenvolupament del nostre poble i per això col·laborem amb l’ajuntament, fonamentem el teixit associatiu del poble i volem reforçar el vincle amb les empreses i comerços locals.

La nostra visió

Volem ser un club referent, modèlic i innovador que es distingeixi per la qualitat humana dels seus esportistes, pels continguts formatius, per la qualitat i desenvolupament dels seus professionals i per la seva gestió esportiva. No prioritzem la competitivitat dels equips per sobre dels aspectes formatius, lúdics o socials ni tampoc a l’inrevés. Adaptem l’estratègia formativa a la realitat i necessitats de cadascun dels equips.

Som rigorosos en els aspectes relacionats amb el compromís i el respecte entre nosaltres i també amb els altres equips, àrbitres i aficionats. Volem un club obert i transparent qui sigui punt de trobada de tots els esportistes, socis i simpatitzants en un entorn esportiu ètic que previngui conductes de risc i fomenti una convivència responsable, constructiva i solidària.

Els nostres valors

El club subscriu els següents valors ètics en l’esport i es compromet a promoure’ls entre els seus membres:

  • L’esforç, el treball i la superació com a mitjans individuals que juntament amb la col·laboració i el sentiment d’equip ens ajuda a la consecució de les fites comunes, fugint dels individualismes i protagonismes.
  • L’amistat i la tolerància envers els altres. Entendre el joc com un mitjà de diversió i de fer amistat amb altres nens i nenes.
  • La disciplina i l’acceptació de l’autoritat en les decisions tant dels entrenadors com dels arbitres com a eines de maduració personal.
  • La bona actitud tant en la derrota com en la victòria i el respecte amb els companys, rivals, entrenadors i arbitres.
  • Per últim l’orgull de pertinença i l’amor al nostre poble i al nostre País.