Informació Colònies d’estiu

Què oferim?

Vine a passar 5 dies d’emocions, diversió i bàsquet a les còlonies de bàsquet del CBLG dirigit a infants i joves d’entre 10 i 16 anys.! Durant aquesta estada, sota la tutela d’un equip de monitors i entrenadors amb experiència, gaudiràs d’uns dies plens de bàsquet i altres activitats en un entorn natural immillorable!!! Participaràs en competicions diàries, entrenaments de tecnificació, piscina i un munt d’activitats aprofitant l’entorn de la casa. A més, podràs fer amistats noves o consolidar les amistats amb la resta de companys del teu equip/club, gaudir de les instal·lacions i viure experiències úniques que recordaràs per sempre. No t’ho perdis, apunta’t a les colònies de bàsquet del CBLG!!!

Què inclou?

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa (del dinar del primer dia al dinar de l’últim), l’equip de monitors durant les 24 h, el material, la realització d’activitats, una equipació de regal, el transport fins a la casa de colònies i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

Dates

  • Del 26 al 30 de juny
  • Sortida el dilluns 26 de juny pel matí i tornada el divendres 30 de juny per la tarda (pendent de concretar les hores concretes)

Edats

  • Per a jugadors/es nascuts/des entre el 2012 i el 2007 (mini fins a cadet de segon any)

Places i preus

  • 40-50 places
  • 315 €

Descomptes

  • 10 % de descompte 2n germà
  • 20 % de descompte a partir del 3er germà

Fitxa de la casa

La casa de colònies l’Aliberch, és una típica masia pairal catalana que data de principis del S. XII, situada entre Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola, molt a prop de Vic i enlairada sobre un turó al costat dret del riu Meder a 700 metres d’alçada.

L’Aliberch, restaurada al 1994 i reconvertida en casa de colònies, està totalment adequada per al seu ús i està composada per l’edifici principal on hi ha el menjador, lavabos, 5 habitacions i 3 sales d’estar. A l’exterior tenim el camp de futbol i bàsquet, minibàsquet i voleibol. Ping-pong i esplanada de jocs.

Reunió informativa

Properament us informarem de la reunió informativa per explicar el funcionament de les colònies. Aquesta serà en format telemàtic.