Funcionament Colònies d’estiu

Objectius

Les colònies de bàsquet són un programa d’estiu que ofereix als joves del nostre club l’oportunitat de millorar les seves habilitats basquetbolístiques, conviure amb altres jugadors/es i entrenadors/es, i gaudir d’activitats recreatives. Els objectius principals d’aquestes colònies són:

  • Millorar les habilitats en bàsquet: Els participants rebran entrenaments intensius durant els 5 dies, amb l’objectiu de millorar les seves habilitats en llançament, dribling, passada, defensa i altres aspectes del joc.
  • Fomentar el treball en equip: Les colònies de bàsquet també promouen la importància del treball en equip i la cooperació. Els jugadors/es aprenen a confiar en els seus companys d’equip i a treballar junts per assolir les metes.
  • Crear una experiència social i divertida: A més de l’entrenament de bàsquet, les colònies també ofereixen altres activitats socials i recreatives per als jugadors/es. Això inclou jocs, activitats al aire lliure, piscina, excursions, entre altres.
  • Fomentar l’autoconfiança: Els jugadors/es també tenen l’oportunitat de desenvolupar l’autoconfiança i la resiliència a través dels reptes que els són presentats durant les colònies. Això pot ajudar-los a millorar el seu rendiment en el bàsquet i també en altres àmbits de la seva vida.

En resum, les colònies de bàsquet són una oportunitat única per als joves del club per millorar les seves habilitats en bàsquet, gaudir de temps social i recreatiu i desenvolupar l’autoconfiança i resiliència.

Programa d’activitats

En el següent document trobareu el programa d’activitats:

Pendent de crear

Normativa funcionament

En el següent document trobareu la normativa de funcionament:

Pendent de crear