Documental

Som una família, som una història. Club Bàsquet la Garriga 1973-2023

Per què un documental?

Hem volgut celebrar els nostres 50 anys amb un documental que vol recollir el testimoni i vivències d’aquells que han format part del club al llarg d’aquests 50 anys.

Hem entrevistat més d’una trentena de persones, des de jugadors i jugadores, passant pels entrenadors i entrenadores fins a presidents i membres de les juntes directives, per oferir una visió completa i, alhora, diversa de la nostra història.

En cada testimoni hi trobem una història única, una experiència personal. Quan les connectem es converteixen en les peces d’un ric mosaic per acabar construint la crònica del Club de Bàsquet la Garriga durant aquests 50 anys.

Mitjançant la recopilació exhaustiva de material audiovisual i gràfic com fotografies històriques, vídeos d’època, arxius de premsa, documents històrics, hem aportat una dimensió addicional als testimonis, enriquint així la narrativa del documental.

Com l’hem pogut fer?

Per a la producció del documental hem comptat amb Prisma Films, una productora audiovisual garriguenca formada per en Xavi Garriga i en Cesc Baños amb experiència contrastada en realització de documentals, programes de televisió i vídeos corporatius.

Tot i les subvencions de l’Ajuntament de la Garriga i la Diputació de Barcelona i el suport econòmic d’algunes empreses locals vam necessitar buscar altres fons de finançament per acabar de produir el documental i vam apostar pel micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami i el 05 de febrer vam engegar la campanya

El tràiler

L’estrena

El divendres 15 de març estrenarem el documental al Cinema Alhambra de la Garriga